Το σκούπισμα συνεχίζεται - Που θα χτυπήσει τώρα ο συριακός στρατός - Το τελεσίγραφο και η επιλογή του "σκουπιδοτενεκέ"

Freepen.gr - Έχει καταστεί προφανές ότι ο Συριακός Στρατός σκοπεύει να ξεκινήσει μια μεγάλη επίθεση εναντίον των πολιορκημένων δυνάμεων των τρομοκρατών στα ανατολικά βουνά του Καλαμουν αναφέρει το almasdarnews.com.

Πριν από λίγο καιρό, αναφέρθηκαν πληροφορίες ότι ο Συριακός Στρατός είχε αποστείλει την Κυριακή αντιπροσωπείες διαπραγμάτευσης στις κατεχόμενες πόλεις Ar-Rahiybeh, An-Nassiryah, Al-Atneh, Jaiyroud και Al-Mansourah στο ανατολικό Καλαμούν.

Τρεις επιλογές προσφέρθηκαν στους τρομοκράτες:

- Συμφιλίωση με τη συριακή κυβέρνηση.
- Να αποδεχθεί την εκκένωση σε περιοχές της βόρειας ή νότιας Συρίας (δεδομένης επιλογής) υπό τον έλεγχο τρομοκρατικών ομάδων, γνωστή και ως επιλογή του σκουπιδοτενεκέ, ειδικά στην περίπτωση του Ιντλίμπ, καθώς στο τέλος είναι βέβαιο ότι θα έρθει το τελικό ξεκαθάρισμα
- Μην κάνετε και προχωράμε σε μάχη που δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Al-Masdar News, Ibrahim Joudeh, οι αντάρτες είναι απίθανο να μην παραδοθούν, δεδομένου ότι έχουν σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να επιβιώσουν από μια επίθεση δυνάμεων της κυβέρνησης της Συρίας.

Επιπλέον, όπως και στην περίπτωση της Γκούτα, θα απελευθερωθούν σημαντικές δυνάμεις οι οποίες ήταν δεσμευμένες στη διατήρηση της πολιορκίας.

Τέλος, οι εκθέσεις αναφέρουν ότι τα ρωσικά αεροπλάνα πρόκειται να συμμετάσχουν στην επίθεση του Συριακού Στρατού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail