Μπουλούτ: Δώσαμε βίντεο της επιχείρησης με τις σημαίες στην κυβέρνηση - Θα είναι ντροπή να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, σα να χτυπά ώριμος άνδρας ένα μωρό!

Freepen.gr - Ξαναχτύπησε ο πολλά βαρύς και όχι, ανώτερος σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ σε ακόμη μια συνέντευξη που έδωσε στο κρατικό TRT.

Ο Μπουλούτ σημείωσε ότι «τώρα θα ήταν ντροπιαστικό να κάνουμε έναν πόλεμο με την Ελλάδα από τεχνικής πλευράς. Είναι περίπου σαν ένας μεγάλος άνδρας να χτυπά ένα μωρό στην κούνια, όταν βλέπει κανείς την ισορροπία ισχύος ανάμεσα σε Τουρκία κι Ελλάδα».

Ο αμετροεπής σύμβουλος κατηγόρησε μέλη της κυβέρνησης για αντι-ισλαμισμό και αντι-τουρκισμό προειδοποιώντας μάλιστα ότι η Ελλάδα θα πληρώσει βαρύ τίμημα αν δεν αλλάξει αυτή η συμπεριφορά.

Ο Μπουλούτ υποστηρίζει επίσης ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αφαίρεσαν τις σημαίες από τις "υπό αμφισβήτηση νησίδες" σε νυχτερινή επιχείρηση και έδωσαν βίντεο της μυστικής επιχείρησης στην ελληνική κυβέρνηση!

Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το Λιμενικό για την τουρκική θεωρία περί μυστικής επιχείρησης. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες αυτές οι δηλώσεις, όλα αυτά τα συμβάντα (αληθινά ή παραμυθένια) καλλιεργούν μια συγκεκριμένη εικόνα στην τουρκική κοινή γνώμη. Την ντοπάρουν, την προετοιμάζουν και φτιάχνουν κλίμα.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail