Ορμπάν: Δε θα βάλω και τα κλάματα που φεύγει η ΜΚΟ του Σόρος - Θα συνεχίσω τη σύγκρουση μαζί της

Freepen.gr - Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν δήλωσε την Παρασκευή ότι αναμένει η σύγκρουσή του με την φιλελεύθερη ιδεολογία της ΜΚΟ «Ανοιχτής Κοινωνίας (OSF) που χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρος θα συνεχιστεί παρά την απόφαση της τελευταίας να εγκαταλείψει τη χώρα.

Ο Ορμπάν δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο της Ουγγαρίας ότι «φαντάζομαι με καταλαβαίνετε, που δε δακρίζω για την εξέλιξη αυτή" [τη φυγή της OSF] ενώ τόνισε ότι το ζήτημα της μετανάστευσης  θα παραμείνει στην κορυφή της ευρωπαϊκής ατζέντας.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός τόνισε ότι στην επικείμενη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στα τέλη Ιουνίου δε θα πρέπει να αποφασιστούν μεγάλες ευρείες αλλαγές στον τρόπο διαχειρίζεται τη μετανάστευση. Αντίθετα υποστηρίζει ότι οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν μετά τις Ευρωεκλογές του 2019, ώστε πρώτα να έχουν μιλήσει οι Ευρωπαίοι στις κάλπες.


*φωτο: facebook.com/orbanviktor/
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail