Εξωτερική πολιτική της Ελλάδας με μπουζούκια και «σπάστα όλα» την ώρα που φλέγεται το σύμπαν και η Τουρκία μας απειλεί

Freepen.gr - Πιστός στην παράδοση να μετατρέπεται σε τραγουδιστή ο Σέρβος ΥΠΕΞ Ντάσιτς (το έκανε πρόσφατα σε επίσκεψη των Τούρκων) μετετράπη σε λαϊκό βάρδο για τα μάτια του Ελληνα υπουργού εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά κατά το γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του στο Βελιγράδι.

Ο Ντάτσιτς τραγούδησε σε άψογα ελληνικά το «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» συνοδεύομενος στο μικρόφωνο από το Νίκο Κοτζιά. Τόσο πολύ...μεράκλωσαν οι δύο άνδρες ώστε ο Ντάσιτς έσπασε ένα πιάτο με τον Κοτζιά να προτρέπει «σπάσ’τα όλα»!

Αυτή είναι η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας την ώρα που κυριολεκτικά κινδυνεύουν να σπάσουν όλα. Χαρίζουμε τη Μακεδονία, έχουμε δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία που μας προκαλεί κάθε μέρα - ώρα και λεπτό και ενώ η ευρύτερη γειτονιά μας βρίσκεται μια ανάσα από μια γενικότερη ανάφλεξη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail