Σε κατάσταση επιφυλακής - Ενίσχυση με επιπλέον 7.000 άνδρες σε Εβρο και νησιά!

Freepen.gr - Σε κατάσταση επιφυλακής φαίνεται ότι βρίσκονται στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας καθώς ο υπουργός Πάνος Καμμένος παρακολουθώντας της κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου ανακοίνωσε την ενίσχυση των συνόρων με επιπλέον προσωπικό. 

Ο υπουργός δήλωσε πως «έχοντας αντιληφθεί τις συνθήκες μεταφέρουμε συνέχεια προσωπικό στο Αιγαίο και στον Έβρο». Ήδη, εντός των επομένων ημερών, 3.500 προσωπικό θα μεταφερθεί στα νησιά, στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ, η οποία μετατρέπεται σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους και άλλοι 3.500, μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό, θα μεταφερθούν στον Έβρο.

Αίσθηση προκαλεί και η αποστροφή ρεαλισμού του Πάνου Καμμένου που δήλωσε ότι «στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, δεν περιμένουμε ούτε από συμμάχους ούτε από φίλους».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail