Γενικό Επιτελείο: Η Συριακή Αεράμυνα κατέρριψε 46 πυραύλους των ΗΠΑ

Freepen.gr - Οι δυνάμεις αεροπορικής άμυνας της Συρίας κατέρριψαν 46 πυραύλους κρουζ που πυροδότησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους ενάντια στη Δαμασκό και τα προάστιά της στις 14 Απριλίου, δήλωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία, Στρατηγός Σεργκέι Ρέντσκοϊ.

"Τα δεδομένα καταγραφής και ανίχνευσης των συστημάτων αεροπορικής άμυνας που έχουμε συγκεντρώσει, οι εργασίες στις τοποθετήσιες που στοχεύθηκαν και οι αναφορές των μαρτύρων δείχνουν ότι τα συστήματα πυραύλων επιφανείας-αέρος Pantsyr, Osa, Strela-10, Buk, Kvadrat και S-125 για την προστασία της πρωτεύουσας της Συρίας και των κοντινών αεροδρομίων Duvali, Dumayr, Bley και Mezze της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας κατέρριψαν 46 πυραύλους κρουζ", δήλωσε ο στρατηγός.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαδρομές πτήσης των πυραύλων και τις δυνατότητες της αεροπορικής άμυνας της Συρίας, αυτοί οι πυραύλοι καταστράφηκαν σε πέντε περιοχές παρακολούθησης: τρεις από αυτές βρίσκονται δυτικά της Δαμασκού και οι άλλες δύο στα ανατολικά της πρωτεύουσας της Συρίας, δήλωσε ο Ρώσος στρατηγός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail