Βομβαρδισμός χωρίς ζημιές - Οι πρώτες εικόνες από τη βάση Τ4 μετά την επίθεση των F-15

Freepen.gr - Οι πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τ-4 δυτικά της Παλμύρα στην επαρχία Χομς της Συρίας μετά το βομβαρδισμό από τα ισραηλινά F-15 v δε φανερώνουν καμία ιδιαίτερη ζημιά.

Οι φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει από το Russian Federal New Agency. Με βάση τις εικόνες που φαίνονται, δεν προκλήθηκε μεγάλη ζημιά στη στρατιωτική περιοχή της Συρίας με μόνο ένα ή δύο hangars (πιθανώς χρησιμοποιούμενα για την αποθήκευση πυρομαχικών) που έχουν υποστεί μερική ζημιά.

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η Συριακή Αεράμυνα μάλλον έκανε καλά τη δουλειά της περιορίζοντας σημαντικά τα πλήγματα που θα μπορούσε να είχε δεχθεί η Τ-4.

Σύμφωνα με πηγές του almasdarnews, τουλάχιστον δύο ισραηλινά F-15 επιτέθηκαν στην αεροπορική βάση T-4 από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά με 8 πυραύλους κρουζ. Οι πέντε αναχαιτίστηκαν και οι  υπόλοιποι τρεις χτύπησαν το δυτικό τμήμα της εγκατάστασης γύρω στα 3: 30 π.μ. τοπική ώρα.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail