Σουλτάνος με παραλλαγή: Για τους τρομοκράτες δεν είπατε κουβέντα στον Τσίπρα αλλά θέλετε να ελευθερώσω τους 2 Ελληνες


Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογαν ντυμένος με στρατιωτική παραλλαγή συνδέει πλέον άμεσα το ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Ελληνες που κρατούνται στην Αδριανούπολη μιλώντας σε εκδήλωση του ΑΚΡ στο Χατάι.

«Η Τουρκία είναι κράτος δικαίου και σε αυτήν μόνον η δικαιοσύνη αποφασίζει, όπως άλλωστε ισχύει και για την περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ντυμένος με στρατιωτική παραλλαγή κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Reyhanlı, στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, σήμερα 1η Απριλίου, ενώπιον Τούρκων στρατιωτών που συμμετέχουν στην εισβολή στο Αφρίν.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ANT1 στην Τουρκία, ο Ερντογάν τόνισε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, του είχε υποσχεθεί ότι το θέμα με τους «8» θα το διευθετούσε σε 15 μέρες. «Πέρασαν μέρες, μήνες και ακόμα να παραδοθούν οι 8 Γκιουλενιστές» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να συνδέσει το εν λόγω θέμα με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Πριν από λίγες ημέρες πιάσαμε δύο Ελληνες που παραβίασαν τα σύνορα. Ξεσηκώθηκε όλη η Δύση. Μας είπαν είστε μεγάλο κράτος, δώστε το σε εμάς. Αυτή η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη. Ό,τι αποφασίσει η δικαιοσύνη. Σταματήστε. Για αυτούς τους τρομοκράτες δεν κάνατε τίποτα. Για αυτούς δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα»

Πηγή: Hurriyet
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail