Ο κακός χαμός στο Βορρά με 2 υπερπτήσεις, 11 παραβιάσεις και 1 εμπλοκή-αερομαχία!

Ο Κακός Χαμός έγινε και σήμερα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο με την Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου να τίθεται σε Συναγερμό απο την 11:30 το πρωί όταν το πρώτο ζεύγος των F-4 Παραβίασε λίγο πριν τις 12:00 το FIR Αθηνών.

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Άμεσα απογειώθηκαν οπλισμένα δύο ελληνικά F-16 απο το Πολεμικό Αεροδρόμιο της Λήμνου και πήραν στο κυνήγι τα τούρκικα F-4 που όμως ξαναγύρισαν με τά απο 2 ώρες και αυτή τη φορά με προστασία από δυο τούρκικα F-16 οπλισμένα και αυτά.

Όσο οι Έλληνες Χειριστές κυνηγούσαν τους Τούρκους οι Τούρκοι Χειριστές των F-4 έκαναν την υπέρπτηση πάνω απο το νήσο Παναγιά των Οινουσσών !στα 12:000 πόδια.

Τα Ελληνικά Μαχητικά ενεπλάκησαν με την συνοδεία των Τούρκικων F-4 σε σκληρή εμπλοκή στο φεύγα των Τούρκων ΝΔ της νήσου Χίου.

Μετά την Υπέρπτηση απο τα F-4 Ελληνικό Μαχητικό που απογειώθηκε και αυτό απο τη Λήμνο, πήρε στο Κυνήγι τα Τούρκικα F-4

Oι Τούρκοι πάντως το ψάχνουν και όλα είναι πιθανά να συμβούν ανα πάσα στιγμή. Μια και χειριστές μας είναι στα όριά τους.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 11η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (2 F-16 & 2 F-4 & 2 F-4)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 11
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

1. 2 εκ των ανωτέρω 11 παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν ζεύγος α/φ F-4 την 14:51 άνωθεν ν. Παναγιά και ν. Οινουσσών στα 12.500 ft.
2. Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...