Μέχρι και 15 χρόνια μπορεί να μείνουν στη φυλακή οι Ελληνες στρατιωτικοί - Άραγε συνειδητοποιεί τι λέει ο Καμμένος;

«Μέχρι και 15 χρόνια μπορεί να παραμείνουν κρατούμενοι οι Έλληνες στρατιωτικοί». Αυτά ανέφερε -μεταξύ πολλών άλλων- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αναφέρει η ιστοσελίδα newsit.gr.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο κ. Καμμένος προσθέσε επίσης πως: «Κανείς δεν ξέρει όταν έχεις να κάνεις με έναν τρελό και με μια χώρα στην οποία δεν ισχύει τίποτα! Είδατε τι είπε χθες για τον Νετανιάχου. Η επιχείρηση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ήταν προσχεδιασμένη».

Άραγε συνειδητοποεί τι λέει ο υπουργός; Αντιλαμβάνεται ότι όσα δηλώνει, διαδίδονται μέσα σε ελάχιστα λεπτά, δημιουργούν ένα κλίμα ενώ παράλληλα φτάνουν και στα αυτιά των γονιών των δύο στρατιωτικών που πλέον διανύουν το δεύτερο μήνα φυλάκισής τους μετά από ένα συμβάν το οποίο καλύπτει πέπλο μυστηρίου. Επιπλέον αποκαλώντας βολικά "τρελό" κάποιον που μόνο τρελός δεν είναι, δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Αλλά δεν είναι αυτός πίσω από τα σίδερα της φυλακής για να βιώσει τις συνέπειες των λόγων.

Επί της ουσίας λέει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να καταστράφηκε η ζωή δύο νέων ανθρώπων, διότι αυτό σημαίνει το "μέχρι και 15 χρόνια φυλακή" και αυτό επειδή κάποιοι δεν έλαβαν τα μέτρα τους. Διότι αυτή είναι η αλήθεια. Οι Τούρκοι είχαν δώσει στίγμα με τις προκλητικές του κινήσεις στα Ιμια και "κραύγαζαν" πως ζητούν αιχμαλώτους.

Εμείς τι κάναμε;  Εν τέλει πως προστατεύονται / θωρακίζονται σε επίπεδο σχεδιασμού και αποφάσεων όλοι όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή; Μάλλον καθόλου. Εδώ σε επίπεδο δηλώσεων κάνουμε ό,τι χειρότερο μπορούμε.

Δε γνωρίζω τι περιθώρια υπήρχαν / υπάρχουν με το συμβάν στον Εβρο. Η στάση όμως και οι δηλώσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων δείχνουν πόσο χαμηλώσαμε σε μπόι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail