Έχουμε χάσει 125 παλληκάρια στον ακήρυχτο πόλεμο μα ποτέ δεν έφταιγαν οι Τούρκοι - Αφού έχουμε τους καλύτερους, γιατί πάντα τους αποδίδουμε τις πτώσεις;

Διαβάζοντας τις περισπούδαστες αναλύσεις που φέρουν τον ήρωα πιλότο μας Γιώργο Μπαλταδώρο, να έπεσε μετά από βέρτιγκο θα κάμω μια μικρή η ανάρτηση αφιερωμένη σε όλους τους μονομάχους του πληκτρολογίου που 364 μερες τον χρόνο εξυμνούν τους πιλότους μας και μια μέρα που θα πέσει κάποιος, τον βγάζουν ανεπαρκή, άρρωστο και ημιμαθή!

παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης
 
Αλλά μία μέρα τον χρόνο, προκειμένου να καλύψουν τα άνομα πολιτικά σχέδια των Κυβερνώντων αναπτύσσουν αναλύσεις που πάντοτε βγάζουν φταίχτη τον πιλότο.

Έχουμε χάσει 125 παλληκάρια στον ακήρυχτο αυτό πόλεμο και ποτέ δεν έφταιγαν οι Τούρκοι. Πότε ο αέρας, πότε μια βλάβη και πότε ο πιλότος. Κανένας Πτέραρχος ή πολιτικός δεν έφταιξε ποτέ. Πάντα έφταιγαν οιι πιλότοι.

Μα καλά! Πώς είναι δυνατόν να έχουμε την καλύτερη αεροπορία στον κόσμο, με τους καλύτερους πιλότους και να αποδίδουμε τις πτώσεις πάντα σε αυτούς;

Πως είναι δυνατόν ΑΦΟΥ έχουμε τα πιο ψυχωμένα παλληκάρια στους αιθέρες, να παθαίνουν βέρτιγκο και να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον;

Προσπαθούν να παρουσιάσουν τον ήρωα Μπαλταδώρο ως ανεπαρκή που σε πορεία επιστροφής στα 6000 πόδια «αρρώστησε» κι έπεσε. Έναν γενναίο που τα 9G τα είχε ψωμοτύρι, τον παρουσιάζουν ως ανεπαρκή που λιποθύμησε ή έπαθε καρδιά. Και το χειρότερο, ότι ο σύντροφός του στη μάχη, δεν πήρε είδηση τι συνέβη στο αεροσκάφος του Αρχηγού του!

Λες και δεν έχουμε τις καλύτερες τακτικές μάχης που αρμόζουν στην κορυφαία αεροπορία του κόσμου αλλά έχουμε μια πολεμική αεροπορία που τα αεροπλάνα μας χάνονται ξαφνικά χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι. Ένα καινούριο αεροσκάφος αξίας 45εκ ευρώ, με έναν κορυφαίο πιλότο στο κοκπιτ, χάθηκε άξαφνα σε συνθήκες ομαλές.

Ξέρω ότι αυτοί που τα λένε όλα αυτά, από αύριο θα αρχίσουν να εξυμνούν τους πιλότους μας. Σήμερα όμως η δουλειά τους είναι άλλη! Σήμερα πρέπει να σας πείσουν ότι ο συγκεκριμένος πιλότος ήταν ανεπαρκής κι αυτό που έπαθε ήταν … εργατικό ατύχημα!

Τους παρατηρούμε όλους αυτούς. Ο καιρός που θα αναγκαστούν να πάψουν τα ψέματα και να σεβαστούν την μνήμη των ηρώων μας πλησιάζει! Γιατί έχουν μαζευτεί πλέον πολλά…. και ο φόρος ψέματος που πληρώσαμε είναι πολύ βαρύς!

Αιωνία η μνήμη του τώρα που πήγε στην γειτονιά των Αρχαγγέλων…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail