Κι άλλοι που δεν τρώνε δυτικό κουτόχορτο - «Η Συρία ρίχνει χημικά στο λαό της ενώ ο Τραμπ ανακοινώνει απόσυρση; 100% ψέμα»

Syrian troops stand next to buses carrying militants and their families before they are evacuated, at Harasta highway outside Jobar, in Damascus, Syria March 25, 2018. © Omar Sanadiki / Reuters
Freepen.gr - Τα παραμύθια και το δυτικό κουτόχορτο με τη χημική προβοκάτσια στην Ντούμα που έστησαν οι τρομοκράτες σε συνεννόηση με τους ψευδοδιασώστες των Λευκών Κρανών (που κάποιοι στην Ελλάδα υπερασπίζονται) δεν περνούν σε όλους.

Σειρά από tweets ξένων ανταποκριτών και πολιτικών σημειώνουν τα αυτονόητα που καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε με στοιχειώδη νοημοσύνη, την οποία μάλλον στερείται ο showman κάτοικος του Λευκού Οίκου.

Κερδίζεις τον πόλεμο, οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να απεμπλακούν και συ πας και κάνεις μια ανόητη κίνηση ρισκάροντας τα πάντα.

Διαβάστε τα παράκατω σχόλια των ξένων δημοσιογράφων και πολιτικών:















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail