Είναι Ελληνικό: «Καίει» μόνο 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

Το σασί του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής υλικό και οι διαστάσεις του είναι εντυπωσιακά μικρές. Το ECO-CAR έχει μήκος μόλις 224.5 εκατοστά, πλάτος 129 εκατοστά και 157 εκατοστά ύψος. Το βάρος του είναι 670 κιλά (μαζί με τις μπαταρίες).

Από: ecosun.gr

sasi
Παρόλο τις μικρές διαστάσεις του, ο εσωτερικός χώρος είναι άνετος για δύο άτομα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του είναι ισχύος 7.5kW και τροφοδοτείται από 6 μπαταρίες στα 72V. Το ECO-CAR έχει αυτονομία από 100 έως 120 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα 80 χλμ/ώρα.
 _DSC7402
Tο ECO-CAR διαθέτει οθόνη αφης MP5 με τέλεια εφαρμογή στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Διαθέτει θύρα USB, SD card, Gps Navigation με πλήρως ελληνικό μενού και χάρτες και Bluetooth για ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο. Επίσης διαθέτει μια ειδική κάμερα οπισθοπορείας για ασφάλεια στο παρκάρισμα.
_DSC7186



Δείτε εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ECO-CAR

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail