Ο Καμμένος μιλά ξανά για ομηρία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κι αποκαλύπτει την ύπαρξη "Plan B"

Freepen.gr - Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων toy ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Σάββα Αγγελίδη, ο πρώτος δήλωσε σχετικά με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι εδώ και 23 ημέρες στην Αδριανούπολη:

«Νομίζω ότι η χθεσινή απόφαση του Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιλά ουσιαστικά περί ομηρίας. Λυπάμαι που επιβεβαιώθηκα, θα προτιμούσα να είχα άδικο από την πρώτη στιγμή και να ήταν ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο, το οποίο θα κατέληγε όπως συνήθως κατέληγαν τα μεθοριακά επεισόδια, δηλαδή με τη συζήτηση των δύο ταξιάρχων και την απελευθέρωση, όπως κάναμε και εμείς προχθές με ένα άλλο μεθοριακό επεισόδιο που η ελληνική Δικαιοσύνη λειτούργησε αμέσως. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου δικάστηκε ο παράνομα εισελθών στη χώρα μας και αφέθηκε.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ότι είναι όμηροι και αν θέλετε εγώ χρησιμοποίησα από την πρώτη στιγμή αυτή τη φράση όταν είδα ότι στις προσπάθειες που έγιναν σε επίπεδο ταξιαρχίας, σε επίπεδο φυσικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και άλλων υπηρεσιών, οι οδοί επικοινωνίας που είχαμε με την Τουρκία βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κλειστοί. Φάνηκε ότι η Τουρκία θα ακολουθήσει το δρόμο που ακολούθησε με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με τον πάστορα Μπράνσον. Και γι’ αυτό το λόγο αναφέρθηκα σε ομηρία. Θα ήμουν ευτυχής αν είχα διαψευστεί. Από εκεί και πέρα, τα «plan b» δεν ανακοινώνονται δημόσια»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail