Προσοχή - Πως η παρουσία του γερμανικού "Maria S" έρχεται να κουμπώσει με την τουρκική επιδίωξη

Νίκος Τριάντης (fb)

ΠΡΟΣΟΧΉ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ

Επειδή διαβάζω πολλούς (ελληνικός τύπος -Κύπριοι αξιωματούχοι) να αναφέρονται με μεγάλη αφέλεια στις έρευνες του γερμανικού σκάφους Μaria S. Marien το δεύτερο που εμφανίζεται στη περιοχή μας δείτε το χάρτη αυτό.

Η επιστημονική έρευνα για τη ποιότητα του θαλασσινού νερό όπως αναφέρουν επίσημα οι Γερμανοί που θέλει να κάνει το σκάφος τους "κουμπώνει" απόλυτα με αυτό που η Τουρκία ονομάζει Τουρκική ΑΟΖ.

Στη περιοχή που αφορά την Ελληνική πλευρά είναι ακριβώς ανατολικά του 25ου παράλληλου εκει που δεν έχουμε τολμήσει να χαράξουμε οικόπεδα εντός της ΑΟΖ μας.

Με βάση τις προκαταρκτικές μελέτες στη περιοχή υπάρχει τεράστιο κοίτασμα υδρογονανθράκων.

Η παγίωση μιας κατάστασης και από πλευράς Γερμανών έστω και αν πρόκειται για επιστημονικές έρευνες (λέγε γεωφυσικές) στο σημείο που γίνεται καθιερώνει την Τουρκική άποψη για ΑΟΖ διαρρηγνύοντας την επαφή Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...