Φαντάροι βασάνισαν και πέταξαν ζωντανό σκύλο σε στρατόπεδο κι ανέβασαν υπερήφανοι το βίντεο στο facebook

Freepen.gr - Οι δύο άνδρες που βλέπετε, οι οποίοι θα μας σώσουν από τους Τούρκους, βρίσκουν έναν αθώο σκυλάκο και τον βασανίζουν για να κάνουν την πλάκα τους. Από δίπλα και ο κινηματογραφιστής τους οποίος σε άψογα γαλλικά διατυπώνει την αντίθεσή του αρχικά και μετά γελά μαζί με τους φίλους του.

Υπερήφανοι οι...δράστες του εγκλήματος ανέβασαν το βίντεο στο facebook, το οποίο η Freepen.gr σκοπίμως δεν ενσωματώνει λόγω της ιδιαίτερης σκληρότητάς του αλλά όσοι επιθυμούν μπορούν να το δούν εδώ:

Σύμφωνα με το zoosos το συμβάν έλαβε χώρα σε στρατόπεδο της Κόνιτσας στο φυλάκιο Πληκατίου εδώ και τέσσερις μήνες αλλά κανείς δεν είχε αντιληφθεί το συμβάν. Εναπόκειται πλέον στις αρμόδιες στρατιωτικές και μη, αρχές να πράξουν τα δέοντα.

To ΓΕΣ ανακοίνωσε:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνεται με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail