Βρέθηκαν γεύματα των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ σε σπηλιές της Daesh στο Ιράκ

Freepen.gr - Σύμφωνα με αναφορές, ο Ιρακινός στρατός βρήκε συσκευασμένες μερίδες φαγητού σιτηρών αμερικανικού στρατού σε σπήλαιο που χρησιμοποιεί η Daesh και δημοσιεύει το almasdarnews.com.

Το σπήλαιο μπορεί να χρησιμοποιήθηκε ως χώρος ενδιαίτησης των τρομοκρατών.

Η Διεύθυνση 4, ένα τηλεγραφικό κανάλι που παρακολουθεί την κατάσταση ασφαλείας στο Ιράκ και τη Συρία, ανέφερε το εύρημα, λέγοντας ότι στο σπήλαιο των τρομοκρατών βρέθηκε η ατομική συσκευασία σιτηρών MRE (Meal, Ready-to-Eat).

Το καταφύγιο εντοπίστηκε νότια της Μοσούλης. Η Διεύθυνση 4 πρόσθεσε ότι μπορεί ορισμένες από τις μυστικές εγκαταστάσεις να εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε παλαιότερα δημοσιεύματα στη Freepen.gr ήδη από τους πρώτες μήνες δράσης του λεγόμενου Συνασπισμού κατά του ISIS όπου οι Ιρακινοί κατήγγειλαν πως απλά βομβαρδίζουν αμμόλοφους ενώ υπήρχαν αναφορές για αποστολή όπλων από αέρος σε τρομοκράτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail