Βασίλης Λεβέντης: Οι Τούρκοι μπήκαν και τους βούτηξαν, έγινε απαγωγή σε ελληνικό έδαφος

«Οι Τούρκοι μπήκαν και τους βούτηξαν. Έγινε απαγωγή. Θεωρείται πάνω βέβαιο ότι απήχθησαν. Μπήκαν σε ελληνικό έδαφος, τους την είχαν "στήσει", παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους. Αυτοί ήταν ανυποψίαστοι, το έκαναν για πολλές ημέρες, τους είχαν επισημάνει, τους είχαν φωτογραφίσει και πήγαν και τους απήγαγαν εκ του ασφαλούς», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο κανάλι «Ε».

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «ήταν απαγωγή και έγινε με σκοπό την ανταλλαγή. Η ανταλλαγή θα προκύψει, δεν θα το πουν αμέσως, θα ταλαιπωρούν την Ελλάδα επί μήνες και στο τέλος θα προκύψει η ανταλλαγή μάλλον σαν πρόταση δική μας, έτσι θα το πάνε οι Τούρκοι».

Επίσης στάθηκε στο ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία σχολιάζοντας πως:

«Ζητάω εδώ και δύο χρόνια σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα εξοπλιστικά, τι θέλω να κάνω ρεκλάμα; Όλα είναι συνδεδεμένα. Αύριο αν γίνει ένα θερμό επεισόδιο τι θα γίνει; Θα απαντήσουμε; Ή θα κάτσουμε να λουμώξουμε, όπως κάναμε στα Ίμια. Αν αύριο οι Τούρκοι εμβολίσουν άλλο καράβι, εμείς θα απαντήσουμε;», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail