Αρνηθείτε - αντιδράστε σε ό,τι έχει τουρκική προέλευση

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 2 Μαρτίου 2018 απεβίωσε ο Γεώργιος Γιαλοψός, αδελφός ενός εκ των ηρώων μας των Ιμίων Έκτορος Γιαλοψού! “Έφυγε” ο Γιώργος Γιαλοψός με τον καημό ότι οι υπεύθυνοι για τον τραγικό θάνατο του αδελφού του ουδέποτε τιμωρήθηκαν για το “έγκλημα” της μαύρης νύχτας των Ιμίων, όπου η Πατρίδα απώλεσε κυριαρχικό έδαφος, απώλεσε την περηφάνια της; και έχασε τρία μάχιμα παλικάρια της! 

Ενδεχομένως, τον ίδιο καημό να έχει και ο ηγέτης των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο οποίος σαπίζει στις φυλακές του νησιού Ιμραλί της Προποντίδας από τον Φεβρουάριο του 1999, προδομένος από την CIA σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές, όταν και παραδόθηκε στους Τούρκους! 

Στο ίδιο έργο θεατές, ηθικοί αυτουργοί αυτών των “εγκληματικών” πράξεων, τα ίδια πολιτικά πρόσωπα! Σε πρωταγωνιστικό ρόλο οι Σημίτης – Πάγκαλος και σε ρόλο κομπάρσου ο Αρσένης!

“Έπαιξαν” την εποχή του Οτσαλάν, “παίζουν” και σήμερα…

Στο άρθρο μου “Βατικανό και Ιταλία συμμαχούν με την Τουρκία κατά της Ελλάδος” που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, έγραφα μεταξύ των άλλων: «Στις 15 Φεβρουαρίου 1999 το δίδυμο Σημίτη – Πάγκαλου παρέδωσε τον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην συμμαχία Τουρκίας – Ισραήλ! Αφού πρώτα τον “φιλοξένησαν” για 15 ημέρες στην ελληνική πρεσβεία στο Ναϊρόμπι της Κένυας! Ο πρωτεργάτης αυτής της παράδοσης, Θεόδωρος Πάγκαλος, πότε θα τιμωρηθεί; Πότε θα τιμωρηθεί για το έγκλημα στα Ίμια (σ.σ. τη σημαία την πήρε ο αέρας) και τον θάνατο των τριών ηρώων αεροπόρων μας; Ο οποίος καθυβρίζει ασταμάτητα και σπιλώνει την τιμή, το αίσθημα, το φρόνιμα και την αξιοπρέπεια απάντων των Ελλήνων;
Στο ίδιο μονοπάτι βάδιζαν και εξακολουθούν να βαδίζουν σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, τα οποία συνδέονται με τα κλιμάκια των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών που δρουν στην Ελλάδα επί δεκαετίες! Όπως επίσης, συνδέονται και με τα κλιμάκια της Μοσάντ στην Κω, στην Αλικαρνασσό, στου Ψυρρή των Αθηνών και στο Ναϊρόμπι της Κένυας!
Μακάρι να είχαμε εκείνες τις “απτές” αποδείξεις για να τους δώσουμε δημόσια στον ελληνικό λαό με το ονοματεπώνυμό τους! Όμως, ενδεχομένως στο εγγύς μέλλον, τα εν λόγω πρόσωπα να αποκαλυφτούν μόνα τους, την στιγμή κατά την οποία θα γίνεται συντονισμένα η “εισβολή” Τούρκων και Αλβανών στην ελληνική Επικράτεια»!
Σήμερα, 20 ημέρες μετά την δημοσίευση του άρθρου μου και μετά τη “σύλληψη” των δυο στρατιωτικών μας στον Έβρο, διαπιστώνω πως κάποια πρόσωπα “ξεθάρρεψαν” και “φιλοξενούνται” σε καθημερινές εφημερίδες με βαρύγδουπες δηλώσεις! 

Ας είναι όμως! Για όλα τα ζητήματα υπάρχει η Νέμεσις!

“Αιχμάλωτοι στην Τουρκία”…

Στο σημείο αυτό θα σας παρουσιάσω κάτι το προφητικό, το αποκαλυπτικό, το τυχαίο θα έλεγα; Κάτι που ειλικρινώς με συγκλόνισε και έχει να κάνει συνειρμικά με τη “σύλληψη” από τους Τούρκους του Λοχαγού Άγγελου Μητρετόδη και του Λοχία Δημήτρη Κουκλάτζη στον Έβρο!

Το 2011 κυκλοφορεί από τις “Εκδόσεις Περίπλους” το βιβλίο του Παναγιώτη Λαθούρη: Αιχμάλωτοι στην Τουρκία! Συγκρατείστε πάλι! Το έτος 2011! 


Στο οπισθόφυλλο αναφέρεται επακριβώς:
«Ένα βροχερό σούρουπο του Φλεβάρη μια πολυπληθής ομάδα Γκρίζων Λύκων, εισβάλλει απ΄ το τρίγωνο του Καραγάτς στον Έβρο και συλλαμβάνει αιχμαλώτους 22 Έλληνες στρατιώτες και έναν υπολοχαγό! Γίνεται περιορισμένη σύγκρουση Ελλάδος – Τουρκίας στον Έβρο και στα Δωδεκάνησα αλλά αποφεύγεται γενίκευσή της με παρέμβαση των Αμερικανών. Η διεθνής κοινή γνώμη ξεσηκώνεται, γίνονται συλλαλητήρια στις Ευρωπαϊκές χώρες, ακόμα και μέσα στην Τουρκία από ανθρωπιστικές οργανώσεις, αλλά η τύχη των αιχμαλώτων παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό. Μετά από εννέα μήνες ο πατέρας ενός από τους αιχμαλώτους οργανώνει ιδιωτική ομάδα κομάντος και επιχειρεί την ανεύρεση και απελευθέρωση των αιχμαλώτων στα τουρκικά εδάφη της Μικράς Ασίας…»!
Ειλικρινά είναι απίστευτες οι ομοιότητες με τη σημερινή πραγματικότητα! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περάσουν εννέα μήνες για να ελευθερωθούν τα δυο Ελληνόπουλα, αλλά και το ζήτημα να λυθεί τάχιστα από την ελληνική κυβέρνηση!

Μποϊκοτάρετε οτιδήποτε τούρκικο…


Ωστόσο, μέχρι της επιστροφής των δυο επίλεκτων στρατιωτικών του ελληνικού Στρατού στα σπίτια τους και τις Μονάδες τους, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να λάβει πολύ γενναίες αποφάσεις!
Θα πρέπει να κηρυχτεί μποϊκοτάζ στην αγορά τούρκικων προϊόντων από το ελληνικό καταναλωτικό κοινό!
Θα πρέπει να ανασταλούν πάραυτα από τα ελληνικά κανάλια όλες οι τούρκικες σειρές της αποβλάκωσης και της αποχαύνωσης του ελληνικού κοινού! Κυρίως όμως, το Survivor της “στρατολόγησης” συνειδήσεων και πλύσεως εγκεφάλου των Ελλήνων τηλεθεατών!
Να απειλήσει η ελληνική κυβέρνηση πως, θα ανακληθούν οι άδειες των μαρίνων στην ελληνική Επικράτεια που είναι υπό τουρκική διεύθυνση!
Να ανασταλούν οι ατμοπλοϊκές συνδέσεις ανάμεσα στα νησιά μας του Ανατολικού Αιγαίου με τα Μικρασιατικά παράλια!
Θα πρέπει, αν δεν αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι δυο στρατιωτικοί μας, να κλείσουν πάραυτα οι πύλες εισόδου-εξόδου με την Τουρκία!
Αυτές οι κυβερνητικές αποφάσεις θα θέσουν στο καβούκι τους την Τουρκία και τον Σουλτάνο Ερντογάν! Θα του δώσει η ελληνική κυβέρνηση να καταλάβει ό,τι η Ελλάς δεν παίζει και υπερασπίζεται παντί τρόπω επίλεκτα στελέχη του Στρατού μας!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail