Μπαχτσελί για δηλώσεις Τσίπρα: Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας!

Freepen.gr - Νέο ρεσιτάλ προκλητικότητας από την Τουρκία με την σκυτάλη να περνά στον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επικεφαλής του ακραίου MHP, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις δηλώσεις του στις Βρυξέλλες πως αν η Αγκυρα προκαλέσει θερμό επεισόδιο, θα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της.

Αυτός ο ανθρωπάκος και συνεργάτης του Ερντογάν δήλωσε: «Ο Τσίπρας νομίζει πως το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπό του δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Είπε μάλιστα ότι η Τουρκία πυροβολεί στα πόδια όταν κάνει κάτι τέτοιο. Είχε τέτοιο θράσος. Όλος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια».

 Φυσικά ο Μπαχτσελί, όπως και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Κιλιντζάρογλου δε δρουν από μόνοι. Φαίνεται ότι παρά τις επιφανειακές διαφορές, υλοποιούν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο επιβουλής της Ελλάδας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail