Μπήκαμε στο ψητό! Χακάν Φιντάν της ΜΙΤ: Η Ελλάδα που δεν επιστρέφει τους πραξικοπηματίες, ζητά την επιστροφή των δύο στρατιωτών

Freepen.gr - Αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε στο νόημα της ιστορίας με την τύχη των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων στην Τουρκία.

Ήδη από την Παρασκευή, ο ισχυρός άνδρας της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν αναρτά λακωνικά στο twitter:

«Η Ελλάδα που δεν επιστρέφει τους πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου ξεκίνησε τις διεργασίες για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτών που συνελήφθησαν».



Μπήκαμε λοιπόν στο ψητό.

[ανανέωση] Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύεται σε ελληνικές ιστοσελίδες ότι ο λογαριασμός αυτός δεν ανήκει στον ίδιο τον Φιντάν, αλλά σε...οπαδούς του.

Σε κάθε περίπτωση και ιδίως στην Τουρκία όπου τα κοινωνικά δίκτυα ελέγχονται στην παραμικρή λεπτομέρεια, ο λογαριασμός αυτός ακόμη και αν δεν είναι του Φιντάν, σίγουρα τον εξυπηρετεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail