Τι αποκάλυψε η μεταφράστρια που μίλησε με τους δύο Ελληνες αιχμαλώτους

Freepen.gr - Στην εκπομπή "Tatiana Live" στο Epsilon, μίλησε η μεταφράστρια Τζανάν Χουσεΐν Τουρτογκάν, η οποία συνάντησε τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης.

 «Πρώτα ήτανε πολύ πολύ στεναχωρημένα αλλά όταν μαζί πήγαμε στη φυλακή και εγώ ήμουν μαζί τους, λέω, παιδιά αυτό πρέπει να γίνει γιατί ξέρετε είσαστε στρατιώτες, δεν είσαστε κανονικοί πολίτες να σας κάνουνε αμέσως την απέλαση. Γιατί αυτά γράφονται στο Υπουργείο εσωτερικών, εξωτερικών...ξέρετε και εσείς. Για αυτό το λόγο θα περιμένετε και να σκέπτεστε το καλό, δε νομίζω να γίνει κανένα κακό. Και τους άφησα έτσι την Παρασκευή. Αλλά κάναμε και καλαμπούρι και μιλήσαμε ωραία, γελάσαμε... Είναι βέβαια πολύ στεναχωρημένα αλλά όχι και έτσι σε πολύ μεγάλη κατάθλιψη»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail