Ταξίαρχος είπε με δυο λέξεις τι ζούμε με την Τουρκία


Οι σχέσεις μας με την Τουρκία περιγράφονται με άψογο τρόπο με τις λέξεις που χρησιμοποίησε παραδίδων Διοικητής του Ελληνικού Στρατού.

Αναδημοσίευση από: armynow.net

Ο Ταξίαρχος Παντελής Κατσαϊτης κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής της 23ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας τόνισε πως το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της Ταξιαρχίας διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα σημειώνοντας παράλληλα πως «η ισχύς της Ταξιαρχίας και η επιχειρησιακή ετοιμότητα αυτής βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο που απαιτούν οι συνθήκες ασταθούς ειρήνης οι οποίες χαρακτηρίζουν τις σχέσεις της πατρίδος μας με την Τουρκία».

Ο Ελληνικός Στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση τόνισε ο απερχόμενος Διοικητής αναφέροντας ενδεικτικά όλα όσα έκανε η Ταξιαρχία το τελευταίο διάστημα όχι μόνο σε επίπεδο ασκήσεων και συντήρησης υλικού αλλά και στρατιωτικής διπλωματίας.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...