Ο Αρχηγός υποδέχεται τους νεοσύλλεκτους - Καλές οι φωτογραφίες, καλύτερη όμως η εξασφάλιση ότι δε θα βρεθούν αιχμάλωτοι σε καιρό "ειρήνης"

Την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε το Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Θητείας (ΣΥΠΟ), της 30ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού (30 Μ/Κ ΤΑΞ - «ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ»), στην περιοχή του Διδυμοτείχου.

Ο Αρχηγός, περιηγήθηκε στους χώρους του ΣΥΠΟ, ενός θεσμού που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο Στρατό Ξηράς, όπου και διαπίστωσε τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας και την ομαλή εκτέλεση της διαδικασίας κατάταξης. Στη συνέχεια, χαιρέτησε και καλωσόρισε τους νεοσύλλεκτους Οπλίτες Θητείας στη στρατιωτική οικογένεια.


Την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, σε συνέχεια των επισκέψεών του στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών Θητείας (ΣΥΠΟ), επισκέφτηκε την 8η και την 9η Μηχανοποιημένες Ταξιαρχίες, στην περιοχή των Ιωαννίνων και των Γρεβενών αντίστοιχα, όπου διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία και την ομαλή ένταξη των νεοσύλλεκτων οπλιτών στην οικογένεια του Στρατού Ξηράς.

Αυτή η επικοινωνιακή στρατηγική έχει την αξία της μόνο αν ο Α/ΓΕΣ βρίσκεται στο πλευρό των νέων μελών της οικογένειας και στη συνέχεια διότι οι κατά καιρούς μαρτυρίες που διαβάζουμε σχετικά με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν, προκαλούν προβληματισμό. Επίσης όσο καλές κι αν είναι οι φωτογραφίες, είναι ακόμη καλύτερη η εξασφάλιση ότι δε θα βρεθούν αιχμάλωτοι σε καιρό "ειρήνης" γιατί κάποια πράγματα δεν έτυχαν προσοχής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail