Διασυρμός της κυβέρνησης - Οι Τούρκοι έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες των Ελλήνων κατά τη μεταγωγή τους - Κρίνετε μόνοι σας

Freepen.gr - Φωτογραφίες από τη μεταγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έδωσε στη δημοσιότητα το τουρκικό πρακτορείο dogan.

Οι εικόνες διαψεύδουν το όμορφο και ήρεμο κλίμα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση.


Οι Ελληνες στρατιωτικοί μεταφέρονται σαν κοινοί εγκληματίες από τους άνδρες της τουρκικής χωροφυλακής.

Εκεί κατήντησαν την Ελλάδα οι επιλογές των ψηφοφόρων τις τελευταίες δεκαετίες. Η κατηφόρα έχει ξεκινήσει από χρόνια, απλά τώρα ανεβάσαμε ταχύτητα.

Οι δυο στρατιωτικοί προφυλακίστηκαν στις φυλακές Αδριανούπολης, αφού πρώτα πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις στο δημόσιο νοσοκομείο Murat. Nωρίτερα πέρασαν από τον στρατιωτικό εισαγγελέα και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Αδριανουπολης απ’ όπου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη είσοδο στη χώρα αλλά και για κατασκοπεία όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu.

















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail