Μεγάλη πυραυλική παράκτια άσκηση των Ρώσων στο Καλίνινγκραντ εναντίον εχθρικού στόλου

Freepen.gr - Τα πληρώματα των παράκτιων συστημάτων BAL του ρωσικού στόλου της Βαλτικής διεξήγαγαν ασκήσεις για την καταστροφή μιας προσομοιωμένης αποστολής πλοίων στην περιοχή του Καλίνινγκραντ, όπως αναφέρει η υπηρεσία Τύπου των ρωσικών ΕΔ.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι μονάδες πυραύλων του στόλου της Βαλτικής εξάλειψαν μια προσομοιωμένη προσέγγιση πλοίων κατά μήκος των ακτών της Βαλτικής Θάλασσας, κοντά στα σύνορα της ΕΕ στην περιοχή, που συνορεύει νότια με την Πολωνία και τη Λιθουανία στα ανατολικά και βόρεια.

Τα στρατεύματα βάδισαν με πολεμικό υλικό στην περιοχή του πυροβολικού και χρησιμοποίησαν πυραυλικά συστήματα για να αντισταθούν στα πολεμικά πλοία του προσομοιωμένου εχθρού και να υπερασπιστούν την ακτή.

Στη συνέχεια, οι μονάδες των συστημάτων Bal προσομοίωσαν εκτοξεύσεις πυραύλων κατά ενός στόχου στη θάλασσα.

Το σύστημα παράκτιων πυραύλων Bal με πυραύλους κρουζ Kh-35 έχει σχεδιαστεί για να εμπλέκει πλοία επιφανείας μάχης του εχθρού και βοηθητικά σκάφη τόσο ενιαία όσο και μέλη των Task Forces.

Το σύστημα χρησιμοποιείται για την προστασία των στενών και των χωρικών υδάτων, των υπεράκτιων θαλάσσιων γραμμών, ναυτικών βάσεων, παράκτιων υποδομών, καθώς και για την υπεράσπιση της ακτής σε κατευθύνσεις απειλών για αμφίβια προσγείωση εντός του εύρους εκτόξευσης πυραύλων.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail