Ξεκίνησε το κυνήγι υποβρυχίων στη Μεσόγειο Θάλασσα - Οι πρώτες εντυπωσιακές εικόνες

Freepen.gr - Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η νατοϊκή άσκηση ανθυποβρυχιακού πολέμου του ΝΑΤΟ, DYNAMIC MANTA. Στην άσκηση μετέχουν από ελληνικής πλευράς το Υ/Β Ματρόζος και η Φ/Γ Ελλη που είχαν καταπλεύσει στην Κατάνια της Σικελίας.

Η άσκηση διεξάγεται στις ακτές της Σικελίας. Στην άσκηση μετέχουν υποβρύχια από τον Καναδά, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπό τον έλεγχο της Υποβρυχίας Διοίκησης του NATO (COMSUBNATO) συμμετέχουν μαζί με 9 σκάφη επιφανείας από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία. 

Δείτε εδώ φωτογραφίες του ΜΑΤΡΟΖΟΣ και της ΕΛΛΗ.

Η Ιταλία παρέχει υποστήριξη από τη ναυτική βάση Augusta, στο λιμάνι της Catania και την αεροπορική βάση Sigonella.

Φωτογραφίες από @NATO_MARCOM

Τα βρετανικά ελικόπτερα Merlin στην Κατάνια.








Από το ισπανικό υποβρύχιο ESPS MISTRAL







Από το τουρκικό υποβρύχιο TCG PREVEZE.





Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τον  Kristof VanBelleghem ‏ @Kvbelleghem, διοικητή του Βελγικού F931 Louise-Marie. Στις φωτογραφίες βλέπουμε επίσης τα HMS Duncan και το ισπανικό ESPS Victoria ενώ καταδιώκουν υποβρύχιο.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail