Από τη μια στέλνουν τους τρομοκράτες στο Ιντλίμπ και από την άλλη οι Ρώσοι τους ισοπεδώνουν!

Freepen.gr - Πολλές αεροπορικές επιδρομές έπληξαν στόχους της Hay'at Tahrir al-Sham στην επαρχία του Idlib, κι ενώ στην περιοχή φτάνουν τρομοκράτες από την Ανατολική Γκούτα. Τοπικές πηγές ανέφεραν ότι τουλάχιστον 4 αεροπορικές επιδρομές έπληξαν τις θέσεις της ομάδας της Αλ Κάιντα στην Jisr al-Shughur και στα νότια της επαρχίας κοντά στις πόλεις Habit και Naqrah.

Τα διάφορα τρομοκρατικά στοιχεία ανά την επικράτεια έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια στον τζιχαντιστικό τενεκέ του Idlib. Ωστόσο μόλις πριν από δύο μήνες σε επιχείρηση του στρατού απελευθερώθηκε το 1/3 της επαρχίας στα ανατολικά.

Η τρομοκρατική φατρία της Hay'at Tahrir al-Sham  που πρόσκειται στην Αλ Κάιντα υπέστη μεγάλες απώλειες πρόσφατα αφού δέχθηκε επίθεση από μια συμμαχία αντίπαλων ομάδων τζιχάντ. Ακολουθούν τα σχετικά βίντεο.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail