Χαράματα οι Ρώσοι περνούν τα Στενά του Βοσπόρου - Τι δείχνει η στάση των Τούρκων;

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Χαράματα σήμερα περί της 05 :00 τα Ρώσικα Πολεμικά περνούν τα Στενά του Βοσπόρου χωρίς να προκαλέσουν καμιά αναταραχή στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις… Όπως συνέβαινε & παλαιότερα!

Αν και στο Κατάστρωμα του Πολεμικού διακρίνονται Αξιωματικοί και Ρώσοι Σπετσνάζ των Ειδικών Δυνάμεων και δεν είναι η πρώτη φορά …
Το Ρωσικό Πολεμικό έχει βάλει πλώρη για την  Μεσόγειο προκαλώντας πονοκέφαλο στην Αμερικάνικη Αρμάδα που είναι ήδη στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο  και ασκείται!
Επίσης πολύ σοβαρά πρέπει να ληφθεί υπ όψιν απο το ΝΑΤΟ η άρνηση των Τούρκων στην  ανθυποβρυχιακή άσκηση «Dynamic Manta 2018» ¨Άσκηση  και στο Ιόνιο  Πελάγους να συμμετάσχουν σε Μονάδες εντοπισμού  Ρωσικού Πυρινοκίνητου Υποβρυχίου!

Αυτό ίσως μας εξηγήσει πολλά για την έξαρση των Απειλών των Τούρκων κατά πάντων  …Έχοντας την ανοχή των Ρώσων του Πούτιν

Μεσόγειος Βόσπορος: Σπετσνάζ, αξιωματικοί στο πλοίο  Ropucha κατηγορίας LSTM Μινσκ κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης του Βοσπόρου 05: 00Z. Ο Σπετσνάζ παρακολουθεί το Βόσπορο.
Mediterranean-bound Bosphorus: Spetsnaz, officers aboard BF Ropucha class LSTM Minsk during its Syria-bound Bosphorus transit 05:00Z. Spetsnaz keeps an eye on Bosphorus. Bosphorus seagull keeps an eye on spetsnaz.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...