Ο στρατηγός τολμά και σταματά τη μάνα;

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Φώτης Κουβέλης περιφέρεται δεξιά κι αριστερά ανά την Ελλάδα στεκόμενος με το σύνηθες περίλυπο ύφος της τάχα πολιτικής σοβαρότητας που εκπέμπει. Χθες παρακολουθήσαμε το βίντεο της συνάντησης με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.



Η μητέρα απευθύνεται στον Κουβέλη λέγοντάς του: «Αν ήταν δικό σας παιδί, κύριε υπουργέ, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ».

Εκεί θα την σταματήσει ο Α/ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής. Δυστυχώς η φράση του δεν ακούγεται καθαρά στο βίντεο. Το ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα ο άνθρωπος αυτός βάζει φρένο με το στόμα και με το χέρι στη μάνα του Κούκλατζη, διότι αν αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να βρει ηρεμία εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, ευθύνεται και ο ίδιος.

Τα σημεία ήταν ολοφάνερα, οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει με τον τρόπο τους, εμείς δε λάβαμε τα μέτρα μας. Η μητέρα του Κούκλατζη έχει κάθε δικαίωμα να μιλήσει και να πει ό,τι επιθυμεί. Αυτοί στους οποίους απευθύνεται είναι υποχρεωμένοι να της απαντούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail