Σημαντικές εξελίξεις - Στρατεύματα συγκεντρώνει η Συρία ανατολικά του Ευφράτη - Πάνε για μεγάλη επιχείρηση στις πηγές πετρελαίων

Freepen.gr - Συριακά στρατιωτικά στρατεύματα συγκεντρώνονται κατά μήκος του Ευφράτη στην ανατολική όχθη καθώς επίκειται μεγάλη επιχείρηση για να απόκτησουν τον έλεγχο στα πηγές πετρελαίων σύμφωνα με το almasdarnews.com.

Τις πληροφορίες μετέδωσε σήμερα το πρωί ο Σύριος δημοσιογράφος Eyad Al-Hosain. Σύμφωνα με τον Hosain, οι Σύριοι στρατιωτικοί ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση για την απελευθέρωση των κοιτασμάτων πετρελαίου που καταλαμβάνονται σήμερα από τις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στην ανατολική ύπαιθρο τουDeir Ezzor.

Δεν αναφέρθηκε κανένα ειδικό πεδίο πετρελαίου στο ρεπορτάζ του Al-Hosain. Ωστόσο, εάν μια επιχείρηση πρόκειται να ξεκινήσει από το στρατό της Συρίας, θα ήταν πιθανό να επικεντρωθεί στο πετρελαϊκό πεδίο Al-Umar.

Το πεδίο αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου στη Συρία και βρίσκεται σε στρατηγική θέση κατά μήκος της ανατολικής όχθης του ποταμού Ευφράτη.

Δε δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την αναφερθείσα συσσώρευση συριακών στρατευμάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail