Πανικός επικρατεί μεταξύ των κατοίκων στο Αφρίν. Φόβος για τα επερχόμενα γεγονότα. Αεροπλάνα και πυροβολικό χτυπούν την πόλη. Τέλειωσαν νερό και προμήθειες

Αναδημοσίευση από: dimpenews.com

 η κατάσταση πανικού και φόβου των κατοίκων αυξάνεται στο λόγω των αυξανόμενων τουρκικών βομβαρδισμών όπως και η ανασφάλεια για τα επερχόμενα  γεγονότα και επικρατεί ο φόβος για μάχες εντός της αστικής ζώνης μέσα στην πόλη του Afrin στη Β Συρία.Συνεχόμενοι θόρυβοι από αεροπορικές επιδρομές και πυρά του πυροβολικού τώρα στο Αφρίν μεταδίδουν οι εκεί δημοσιογραφικές πηγές. «Αλλά νομίζω ότι οι ήχοι των εκρήξεων προέρχονται από το νότο. Πιθανώς λίγα χιλιόμετρα από την πόλη» αναφέρει δημοσιογράφος μέσα από την πόλη».

«Δεν υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά στα μαγαζιά του Αφρίν. Τσέκαρα περί τις 10 περιοχές σε διαφορετικές περιοχές και μίλησα με τους κατοίκους. Ακόμη υπάρχει νερό από τη βρύση» αναφέρει δημοσιογράφος.

Δεκάδες οχήματα με κόσμο έρχονατι στην πόλη του Αφρίν από χωριά για να βρουν καταφύγιο, τώρα μέσα στη νύχτα.Για 19 χωριά της περιοχής που κατακτήθηκαν μόνο σήμερα από τους εισβολείς κάνουν λόγο μέσα της «αντιπολίτευσης». 

O τουρκικός στρατός και ο fsa απέχουν λιγότερο από 2 χλμ από την πόλη του Αφρίν και 1. 000.000 πολίτες στο εσωτερικό της κινδυνεύουν με γενοκτονία.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...