Για αυτό έκρυβαν τα παιδιά μας τα πρόσωπά τους - Οι μπαμπέσηδες Τούρκοι χτύπησαν τους Ελληνες στρατιωτικούς

Είναι φοβερό αυτό που αποκαλύπτει ο Βασίλης Βενιζέλος στην athensvoice.gr. Ο κ. Βενιζέλος αποκαλύπτει ότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της A.V. από τον στενό κύκλο του ταξίαρχου επικεφαλής της δύναμης, στην οποίαν ανήκουν οι δύο συλληφθέντες Ελληνες στρατιωτικοί, ο ταξίαρχος πέρασε στην Τουρκία, προκειμένου να δει τους δύο άνδρες του.

Ο ταξίαρχος διεπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σημίτειας πολιτικής του κατευνασμού, της πολυδιάστατης σε φάπες σημερινής εξωτερικής πολιτικής, της λεγόμενης στρατηγικής ψυχραιμίας  και των μη συναδουσών συμπεριφορών με την Ευρώπη.

Εμείς απλά να υπογραμμίσουμε ως Freepen.gr ότι η τουρκική χωροφυλακή ελέγχεται από τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και θυμίζουμε το ρόλο που έπαιξε κατά την εξέλιξη του πραξικοπήματος το καλοκαίρι του 2016.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail