Ακριβώς το σημείο που συνελήφθησαν οι δύο στρατιωτικοί (ΦΩΤΟ)

Αναδημοσίευση από: life-events.gr

Λίγα μέτρα από την γέφυρα στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας
 
Σε μικρή απόσταση από το Τελωνείο των Καστανιών Έβρου βρίσκεται η επίσημη διάβαση μεταξύ των δύο χωρών, σε ένα μικρό δάσος, το χέρσο δίπλα στη γέφυρα που δεν χωριζόταν από τον φράχτη΄ οι δύο στρατιωτικοί λόγο των καιρικών συνθηκών αποπροσανατολίστηκαν και εντοπίστηκαν στην παράνομη ζώνη με αποτέλεσμα να συλληφθούν από την Τούρκικη πλευρά, πράγμα που  σε άλλες περιπτώσεις λυνόταν επί τόπου, φαίνεται πως αυτή τη φορά το ζήτημα πήρε αυστηρά την νόμιμη διαδικασία.
 
Μετά την σύλληψη και τις απαραίτητες διαδικασίες ο ανθυπολοχαγός και υπαξιωματικός πενταετούς υποχρέωσης οδηγήθηκαν στο δικαστήριο της Αδριανούπολης το οποίο αποφάσισε την προφυλάκισή τους και την παραπομπή σε δίκη την Δευτέρα με την κατηγορία της εισόδου σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή.
 
Το τουρκικό πρακτορείο Ντογάν αναφέρει ότι ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης για την κατηγορία της κατασκοπείας είπε: «Αυτός που κάνει κατασκοπεία επιλέγει ο καιρός να είναι με χιόνια; Άλλωστε στο χιόνι φαίνονται τα ίχνη μας. Δεν καταλάβαμε καν πως περάσαμε στην τουρκική πλευρά» Στην κατάθεσή τους δεν αποδέχτηκαν τις κατηγορίες για κατασκοπεία, είπαν ότι πέρασαν κατά λάθος στην τουρκική πλευρά..«Εμείς οπωσδήποτε δεν παραβιάσαμε τα σύνορα με κακό σκοπό ή σκόπιμα», υποστήριξαν κατηγορηματικά ο Ανθυπολοχαγός  και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης.
 
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...