"Πάρτα όλα"...στα Σκόπια!

Βασίλης Στοϊλόπουλος (fb)

Πιστός στον «φιλομακεδονισμό», που εδώ και περίπου έναν αιώνα χαρακτηρίζει την ιδεολογία, την οποία πιστά υπηρετεί, ο κ. Κοτζιάς δείχνει αποφασισμένος να τελειώνει σύντομα με το «Μακεδονικό». 

Στη «τελική ευθεία» της προωθούμενης «λύσης», όλα τα μέσα για «εξημέρωση» της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που αντιτίθεται στις προθέσεις αυτού και του πρωθυπουργού, είναι θεμιτά: Από το οργουελικό «new speak» και την περιφρόνηση σε δημοκρατικές διαδικασίες, όπως το δημοψήφισμα, μέχρι τις «καραμέλες» περί υπερπατριωτισμού, εθνικισμού και τα συναφή, που εκτοξεύουν τα γνωστά δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια». 

Αυτή τη φορά προστέθηκε όμως και η υποτέλεια σε Αμερικανούς και Γερμανούς. Γιατί είναι αυτοί που επιβάλλουν τη «λύση» που απεργάζονται Κοτζιάς-Τσίπρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail