"Βούλιαξαν" από κόσμο τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στον Πειραιά - Μήπως θα πρέπει να σκεφθούν κι αυτό στο ΓΕΝ

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ευχαριστεί το κοινό για το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο ξεπέρασε τις 10.500 επισκέπτες και την ανταπόκριση που επέδειξε να επισκεφτεί τα Πολεμικά Πλοία στον Πειραιά, από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Μαρτίου στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Η πολυπληθής παρουσία του κόσμου, η στήριξη του και η θέρμη με την οποία περιέβαλε τα πληρώματα των Πολεμικών Πλοίων, εμψύχωσε τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελούν και ενισχύει τους ήδη ισχυρούς δεσμούς της ελληνικής κοινωνίας με το Πολεμικό Ναυτικό.

Μόνο χθες το απόγευμα που βρεθήκαμε στον ΟΛΠ επικρατούσε αδιαχώρητο ενώ η ουρά του κόσμου ήταν αρκετές δεκάδες μετρά έξω από το χώρο ενώ τα πλοία ήταν κατάμεστα από τους επισκέπτες.

Μήπως, αν υπάρχει η δυνατότητα χωρίς να είναι σε βάρος των στελεχών και των ναυτών, θα πρέπει να σκεφθούν στο ΓΕΝ την πιθανότητα να μπορεί ο κόσμος να επισκέπτεται και κάποιες άλλες φορές μονάδες του στόλου μας;

Οι φωτογραφίες είναι από το ΓΕΝ

















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail