Ο άνδρας της φωτογραφίας "πολεμούσε" ως ισλαμιστής τρομοκράτης, ήταν όμως;

Freepen.gr - Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για τον Ahmad Al-Shamali, καθώς πέρασε την πλειοψηφία του πολέμου μέσα στην ανώτατη διοίκηση του ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) αναφέρει το almasdarnews.com και ο συντάκτης Leith Aboufadel

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό, ο Ahmad Al-Shamali ολοκλήρωσε επισήμως την αποστολή κατασκοπείας του για τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) αυτόν το μήνα.

Ο Σαμάλι ήταν ένας από τους ανώτατους αξιωματικούς της Jaysh Al-Nasr, που συχνά οδηγούσε τον FSA σε μάχη ενάντια στον Συριακό Αραβικό Στρατό στην επαρχία της Χάμα.

Ωστόσο, με τον Συριακό Στρατό να ολοκληρώνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του στο Idlib, δόθηκε στο Shamali το πράσινο φως να εγκαταλείψει την Jaysh Al-Nasr και να επιστρέψει στις κυβερνητικές γραμμές.

Στην παρακάτω φωτογραφία, ο Shamali απεικονίζεται ξανά με τον επικεφαλής της Συριακής Αεροπορικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Wafiq Nasser, μετά την επιστροφή του στις κυβερνητικές γραμμές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail