Τούρκοι εθνικιστές οπαδοί της...Ηθικής απειλούν τους Ελληνες: «Είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα»

Freepen.gr - Διαδήλωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Αγκυρα Τούρκοι εθνικιστές με κεντρικό αίτημα τη σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη των δραστών που έκαψαν την τουρκική σημαία.

Το οξύμωρο είναι πως η οργάνωση που ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διαδήλωση χθες ονομάζεται «Ίδρυμα για την Ηθική στην Τέχνη και την Επιστήμη».

Ο αρχηγός της οργάνωσης, Μουσταφά Γκιουνές δήλωσε: 

«Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι εμείς ως Τούρκοι νέοι θα δώσουμε την πιο σκληρή απάντηση, αν χρειαστεί, ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές προσεγγίσεις που έχουν στόχο την Τουρκική Δημοκρατία. Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αποδείξουμε ότι θα δώσουμε ακόμη και τη ζωή μας για να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τη σημαία μας που κράτησαν με το αίμα τους οι νεκροί ήρωές μας. Δηλώνουμε ότι θα σηκώσουμε τον κόσμο στο πόδι, αν χρειαστεί»

Επίσης οι οπαδοί της...Ηθικής εκτός των συνθημάτων που φώναζαν είχαν μαζί τους και πανό που έγραφαν «είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα» και «Θα σηκώσουμε τον κόσμο στο πόδι, αν χρειαστεί».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail