Τη βάψανε τα καλόπαιδα που βασάνισαν τον σκυλάκο - Την πιο σκληρή τιμωρία ζητά ο Καμμένος - Δικογραφία άνοιξε η ΔΗΕ

Freepen.gr - Το διαδίκτυο αποδεικνύεται καταπέλτης για τους τρεις οπλίτες (δύο δράστες και ένας κινηματογραφιστής) οι οποίοι διασκέδασαν βασανίζοντας ένα αθώο πλάσμα του Θεού πετώντας το στον γκρεμό. Η θύελλα που προήλθε από τις δημοσιεύσεις σε αρκετά ηλεκτρονικά ΜΜΕ και η οργή του κόσμου αναγκάσουν τους αρμοδίους να κινηθούν άμεσα.

Πρώτα αντέδρασε το ΓΕΣ: Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνεται με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.

Στη συνέχεια η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι σχηματίζεται δικογραφία από τη Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.



Τέλος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες έχουν κατεβάσει τα προφίλ που διατηρούσαν μετά το χαμό, αλλά αυτό μάλλον δεν πρόκειται να τους βοηθήσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail