Κάψανε τη γούνα τους στην Καστοριά - Φόρτωσαν τόσο χασίς που δε χώραγαν καλά καλά οι ίδιοι στο αμάξι

Συνελήφθησαν σήμερα (10-03-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 30 και 34 ετών, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα το πρωί προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν και στάθμευσαν για έλεγχο δυο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, το πρώτο με οδηγό τον 34χρονο, συνοδηγό τον 30χρονο και το δεύτερο με οδηγό τον 25χρονο. 

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018/10032018dytmak003.jpg
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψε ότι, οι ανωτέρω κατείχαν και μετέφεραν από κοινού με το δεύτερο όχημα -6- ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -149- πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -155- κιλών και -855- γραμμαρίων, ενώ το πρώτο όχημα λειτουργούσε ως συντονιστής-προπομπός και ενημέρωνε τον 25χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων, συντονίζοντας και διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη μεταφορά των ναρκωτικών. 

Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • εκατόν πενήντα πέντε (155) κιλά και οκτακόσια πενήντα πέντε (855) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • δυο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
  • χρηματικό ποσό δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ,
  • τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και
  • επτά (7) κάρτες SIM .
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς. 

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail