Ο αφοπλισμός της Ελλάδας

Αναδημοσίευση από: dimokratianews.gr

Δεν θα υπήρχε το πρόβλημα με τους Ελληνες στρατιωτικούς που έχουν πιάσει αιχμαλώτους οι Τούρκοι αν η χώρα μας δεν είχε αφοπλιστεί. Αφοπλισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά η υπακοή στις υλακές των ΜΚΟ και της αντεθνικής Ακροαριστεράς που ζητούν τη μη ανέγερση φραχτών, το γκρέμισμα όσων υπάρχουν στα σύνορα, την αποναρκοθέτηση των στρατηγικών σημείων της συνορογραμμής, το μπάτε σκύλοι αλέστε σε αλλότρια, ανεξέλεγκτα στοιχεία που παρουσιάζονται ως «πρόσφυγες».

Η ανοχή σε όλον αυτόν τον καταιγισμό των ανοησιών, οι οποίες είναι επενδεδυμένες με ασυνάρτητη νεοταξική αλλά... πιασάρικη συνθηματολογία, διευκόλυνε επιχειρησιακά τους Τούρκους να κάνουν ό,τι έχουν κάνει σε βάρος των Ελλήνων στρατιωτικών. Με νάρκες, φράχτες, κάμερες και όλα όσα προβλέπουν τα σχέδια για την κάλυψη των αμυντικών αναγκών της πατρίδας, οι Τούρκοι δεν θα βρίσκονταν σε θέση να αιχμαλωτίσουν τους Ελληνες.

Φυσικά, τώρα που η ανάγκη έχει χτυπήσει τη θύρα της Ελλάδας, οι «ανθρωπιστές», οι «ευαίσθητοι», αυτοί που με το παραμικρό ξεσηκώνουν το σύμπαν με τις φωνές τους για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και των εκπροσώπων των ανύπαρκτων μειονοτήτων σιωπούν.

Οι αιχμάλωτοι Ελληνες δεν τους απασχολούν, δεν κινητοποιούνται για την απελευθέρωσή τους, δεν προβαίνουν σε ενημερωτικές καμπάνιες για την παρουσίαση του αληθούς προσώπου της Τουρκίας.

Αυτοί που σιωπούν όταν πρέπει να μιλήσουν όποτε τα θύματα της αυθαιρεσίας είναι Ελληνες, φυσικά, δεν είναι ούτε ανθρωπιστές ούτε ανιδιοτελείς αγωνιστές υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απλούστατα είναι πεμπτοφαλαγγίτες πράκτορες συμφερόντων άσχετων (και συχνότατα εχθρικών) με τον ελληνικό λαό.

Η εγκληματική φύση του τουρκικού κράτους δεν είναι πρωτόφαντη, δεν εκδηλώνεται ξαφνικά στις ημέρες μας. Ετσι είναι ο τουρκισμός από το λυκαυγές, έτσι θα παραμείνει μέχρι το λυκόφως του. Το ζήτημα είναι η Ελλάδα να μην υπολογίζει ως φίλιες τις δυνάμεις που συμπεριφέρονται εχθρικά. Να μην ακούει καν τις υποβολιμαίες απόψεις που καταλήγουν στην πρόταση να αφοπλιστούμε για να φανούμε «καλοί» και «προοδευτικοί».

Οι διχαλωτές γλώσσες των δήθεν ανθρωπιστών κρύβουν κυνόδοντες γεμάτους με δηλητήριο.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...