Ο Σαββίδης έχει για όπλο ένα περίστροφο και ο Βιεϊρίνια το μυαλό του

Του Στρατή Μαζίδη

Τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας προσφέρονται προς εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων.  Σε μια κρίσιμη στιγμή ακυρώνεται σε πρώτο χρόνο, γκολ του ΠΑΟΚ ως οφσάιντ, διότι μετά από αρκετή ώρα διακοπής ξαφνικά μέτρησε. Ο πρόεδρός του που τύπωσε εισιτήρια με κλειστές τις εφορίες, δεν το ανέχεται. Μπουκάρει με τα περίστροφα, όχι στο χέρι, αλλά σε σημείο να φαίνονται. Φωνάζει. Κάποιος άλλος, καταγγέλλει η ΑΕΚ, λέει στο διαιτητή πως τελείωσε και ο πρόεδρος καλεί την ομάδα να φύγει από το γήπεδο.

Ό,τι πρέπει για να ξεσηκωθεί ένα κατάμεστο γήπεδο που δεν έχει την πολυτέλεια του replay για να δει αν καλώς ή κακώς δε μέτρησε το γκολ. Ό,τι πρέπει για έκτροπα. Αυτά όμως δεν τα υπολογίζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία θέλει το πρωτάθλημα αλλά όχι το καλό της ομάδας.

Τα υπολογίζει όμως ο Βιεϊρίνια που έκανε αρνητικό νεύμα στο Σαββίδη και ως αρχηγός κράτησε την ομάδα στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος που έφερε κάποτε στην Τούμπα ο Σάντος απέδειξε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Δεν έχει μόνο πόδια αλλά και ήθος. Δεν πούλησε οπαδιλίκι, αλλά ηγεσία. Επίσης αντί για περίστροφο, διαθέτει μυαλό και σκέπτεται περισσότερο την ομάδα του. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα, θα το χρωστά σε αυτόν που κράτησε την ομάδα στο γήπεδο.

Στο κάτω κάτω της γραφής, αν ο Ιβάν θέλει πρωτάθλημα, αντί να έδινε πέρυσι προσφορές δεκάδων εκατομμυρίων για μια τηλεοπτική άδεια για να ανεβάσει το τίμημα, ας τα έριχνε σε μεταγραφές ώστε να φτιάξει έναν κορυφαίο ΠΑΟΚ να τον χαίρεται όλη η Ελλάδα και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Σήμερα πάντως και με όλα όσα εξελίχθηκαν μετά τη διακοπή, το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχθηκε θανάσιμο πλήγμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail