Τούρκος "κατέψυξε" αλλοδαπούς για να τους περάσει παράνομα από τα σύνορα

Συνελήφθη 41χρονος υπήκοος Τουρκίας για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας

Ο 41χρονος μετέφερε -5- υπηκόους Ιράν και Αφγανιστάν μέσα σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ψυγείο)

Συνελήφθη σήμερα (02-03-2018) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής , 41χρονος υπήκοος Τουρκίας, για μεταφορά πέντε (5) ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις (4) υπήκοοι Ιράν και ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 41χρονο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε -5- μη νόμιμους μετανάστες, διευκολύνοντας την έξοδό τους από τη χώρα, ενώ οι -3- εξ αυτών κατείχαν και επέδειξαν πλαστά Δελτία Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και -3- πλαστά Δελτία Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας .

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail