Κόψτε φάτσες των "απελευθερωτών" της Αφρίν με γερμανικά όπλα, ρώσικη έγκριση και αμερικανική σιωπή - Δε θα κλάψουν ζεσουίδες;

Freepen.gr - Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την Αφρίν ύστερα από την "απελευθέρωσή" της από τους γηγενείς κατοίκους της. Με χατζάρια, πολυβόλα και μαύρες ισλαμιστικές σημαίες μύρισε "φρέσκος" αέρας στην πόλη.

Από κοντά και τα πρωτοπαλήκαρα του FSA, του δήθεν ελεύθερου συριακού στρατού που είναι τόσο συριακός ώστε συμπράττει σε εισβολή εχθρικής χώρας στην πατρίδα του.

Έρημοι δρόμοι, φωτιές και γκρεμισμένα αγάλματα σε μια επιχείρηση με γερμανικά όπλα, ρωσική έγκριση και αμερικανική σιωπή - ανοχή. Ενδεχομένως και προδοσία από την ηγεσία του PYD όπως κάποιοι δειλά δειλά καταγγέλλουν σε ακτιβιστικούς λογαριασμούς.

Άλλη μια περίπτωση που οι ζεσουίδες δε συγκινούνται.



















Οι Κούρδοι φεύγουν
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail