Μη γίνουμε το τρόπαιο του Ερντογάν

Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.gr

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

Έπειτα από τη μετατροπή του πολιτεύματος της Τουρκίας από Κοινοβουλευτική σε Προεδρική δημοκρατία, προκειμένου να εκλεγεί το 2019 ο Ερντογάν πρώτος πρόεδρος του νέου πολιτεύματος της Τουρκίας, θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50%+ των Τούρκων ψηφοφόρων.

Αυτή η προσπάθεια δεν είναι καθόλου εύκολη και αυτές θα είναι οι πιο δύσκολες και απόλυτα κρίσιμες εκλογές για την πολιτική καριέρα του Ερντογάν. Αν δεν καταφέρει να εκλεγεί, θα σβήσει με μιας ολόκληρη η πολύχρονη πολιτική του παρουσία.

Ελπίζω να αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι προκειμένου ο Ερντογάν να καταφέρει να εκλεγεί, θα πρέπει να έχει κάτι δυνατό να “πουλήσει” στους εκλογικούς πελάτες του. Κάποιο τρόπαιο για να τους προσελκύσει.

Ας έχουμε λοιπόν νου μας. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει στόχο να επιδείξει στους ψηφοφόρους ελληνικά εδάφη και ελληνικά πτώματα.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...