Αυτή η φωτογραφία θα στοιχίσει πολύ ακριβά στην Ελλάδα

Freepen.gr - Αυτή η φωτογραφία, όπως και οι υπόλοιπες που δημοσίευσαν οι Τούρκοι, θα στοιχίσουν πολύ ακριβά στην εικόνα και τον ψυχισμό της Ελλάδας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Έλληνες στρατιωτικοί μεταφέρονται κουκουλωμένοι και σιδημοδέσμιοι με χειροπέδες από 2 και 3 άνδρες της τουρκικής χωροφυλακής στο δικαστικό μέγαρο της Ανδριανούπολης. 

Αυτό προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την "τυπική διαδικασία" της ανακοίνωσης του ΓΕΣ και του ελέγχου της κατάστασης που απέπνευσε ο κυβερνητικός εκρόσωπος.

Η  τυπική διαδικασία είναι να απαγάγωνται ίσως και σε ελληνικό έδαφος (;) (διότι φαντάζει λίγο δύσκολο α. Ελληνες στρατιωτικοί να χάνονται στο δάσος και β. να παραδίδονται εύκολα σε μια απλή περίπολο) και μετά να μεταφέρονται λες και είναι φοβεροί εγκληματίες;

Ο εξευτελισμός και ο διασυρμός των εικόνων που έχουν αξία χιλίων λέξεων, φαντάζει επί του παρόντος ο φθηνότερος δυνατός λογαριασμός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail