Τούρκος ακροδεξιός πολιτικός: Η ένδοξη σημαία μας θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα!

Freepen.gr - Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον η Αγκυρα που προκαλεί με κάθε τρόπο και μέσο. Αυτήν τη φορά, η σκυτάλη πέρασε στα χέρια του Mustafa Destici, προέδρου του ακροδεξιού εθνοϊσλαμιστικού Κόμματος Μεγάλης Ενότητας BBP της Τουρκίας.

Ο Destici  σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δήλωσε ότι η τουρκική σημαία θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα σχολιάζοντας το κάψιμό της από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο εξτρεμιστής πολιτικός ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει τους δράστες ενώ την κάλεσε να εκδώσει τους "τρομοκράτες" ώστε μετά να μπορεί έχει αιτήματα από την Τουρκία αναφερόμενος προφανώς στους δύο Ελληνες αιχμαλώτους.

«Αυτό που λέμε στους Ελληνες και στην ελληνική κυβέρνηση είναι να θυμηθούν όταν, όχι πριν από πολύ καιρό, η ένδοξη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο κυμάτιζε στα εδάφη τους. Με τη βοήθεια του Θεού, αυτή η σημαία που έκαψαν και προσέβαλαν θα κυματίσει ξανά στην Αθήνα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail