Κάνουν πλάκα με τον Καμμένο οι Τούρκοι: «Μας απειλεί αυτός που το έβαλε στα πόδια μόλις είδε τον στρατό μας στα Ιμια»

Freepen.gr - Στο επίκεντρο αρκετών τουρκικών ΜΜΕ βρίσκεται για άλλη μια φορά ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος με τον οποίο κάνουν πλάνα. «Η Ελλάδα αυξάνει καθημερινά τις εντάσεις με την Τουρκία. Οι αλαζονικές δηλώσεις της Ελλάδας σχετικά με την άνοδο αυτής της έντασης είναι αρκετά αποτελεσματικές» γράφει η yeniakit.com.tr.

Η τουρκική ιστοσελίδα εστιάζει στις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας με το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στις 25 Μαρτίου:

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.Είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός, κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη, αλλά όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε, όπως οι Έλληνες μαχητές συνέτριψαν το 1821 μία πανίσχυρη Οθωμανική Αυτοκρατορία.Όσοι σκέφτονται για μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες θα πρέπει να θυμούνται και το 1821, το πώς ο ελληνικός λαός, ως μία ψυχή, ενωμένος και δυνατός αντιμετώπισε την αυτοκρατορία και τη συνέτριψε»

Το δημοσίευμα, το οποίο είναι αναρτημένο και σε άλλα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζει αναφέροντας την τελευταία επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις βραχονησίδες Ιμια. Εκεί καταλήγει πως ο «Ελληνας υπουργός, όταν είδε τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή, γρήγορα απομακρύνθηκε από την περιοχή χωρίς να κοιτάξει πίσω».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail