Κατακόκκινοι από ντροπή για το Ξανθό Γένος - Παραδίδουν και το Τελ Ριφαάτ στους Τούρκους προδίδοντας τη Συρία

Freepen.gr - Σύμφωνα με ακόμη ανεπιβεβαίωτες αναφορές το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό που βρίσκεται σε μια μικρή βάση στην πόλη Tel Rifaat - που βρίσκεται στη βόρεια επαρχία του 
Χαλεπίου πρόκειται να αποσυρθεί παραδίδοντας την περιοχή στον τουρκικό στρατό και τους τρομοκράτες του FSA.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έρχονται μετά από ημέρες συνομιλιών μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας σχετικά με το μέλλον του Tal Riffat. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι δυνάμεις που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ έχουν επί του παρόντος υπό τον έλεγχο της πόλης αλλά δεν ανταποκρίνονται στο αίτημα της Αγκυρας να επιτρέψουν τον επαναπατρισμό των εκτοπισμένων Αράβων κατοίκων.

Το Tel Rifaat κατελήφθη το Φεβρουάριο του 2016 από την Jaysh al-Thuwar (μια αραβική ομάδα που έχει ενταχθεί στις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις).

Η Ρωσία λοιπόν παραδίδει την πόλη σε χέρια τρομοκρατών, τους οποίους σε άλλα σημεία της χώρας βομβαρδίζει δίχως έλεος. Απομένει να δούμε αν οι Κούρδοι θα παραδώσουν το Tel Rifaat όπως και την Afrin.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail