Περιπλέκεται η κατάσταση - Πρακτορείο Anadolu: Επέκταση της έρευνας και αντιφατικές καταθέσεις των δύο Ελλήνων

Freepen.gr - Περιπλέκεται η κατάσταση με τους δύο Ελληνες αιχμαλώτους στην Τουρκία καθώς το τουρκικό πρακτορείο ΑΝΑΤΟΛΗ μεταδίδει ότι επεκτείνεται η έρευνα εξαιτίας των αντιφατικών καταθέσεων των συλληφθέντων.

Το πρακτορείο αναφέρει ότι οι Ελληνες στρατιωτικοί έδωσαν διαφορετικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της χωροφυλακής και ως εκ τούτου τέθηκαν υπό κράτηση.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή μετά την επιχείρηση σύλληψης (ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό) και εκεί έδωσαν αντιφατικές καταθέσεις.

Τα τρία κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους εστάλησαν για εξέταση.

Το τι είδους αντιφάσεις υπάρχουν στις καταθέσεις, δεν αναφέρεται. Μπορεί πχ να είναι μικρής σημασίας και θέμα αντίληψης μιας κατάστασης όπως το πόσο μέσα μπήκαν σε τουρκικό έδαφος (ο ένας να είπε 5 μέτρα και ο άλλος 8), αλλά αρκετά χρήσιμο ως όπλο για να προχωρήσει δύο ξεχωριστές δικογραφίες, να τους προφυλακίσει και να τραβήξει χρονικά την υπόθεση ελλείψει πιθανώς και σοβαρών στοιχείων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail